Voor RVS producten en RVS maatwerk gaat u naar Pro-Mos

RVS Lasbedrijf

RVS Lasbedrijf PRO-MOS RVS SPECIALIST is het bedrijf om in te schakelen voor allerlei laswerkzaamheden binnen ons bedrijf en op locatie.

PRO-MOS is het bedrijf waar u terecht kunt voor vele laswerkzaamheden, maar indien nodig kunnen wij u ook bezoeken om de laswerkzaamheden ter plaatse uit te voeren. Bij ons in het bedrijf lassen wij TIG MIG MAG en elektrode uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen.

Een lasbedrijf dat van alle markten thuis is, beter kunnen we Pro-Mos niet omschrijven. Zo bieden wij onder meer TIG lassen aan, uitermate geschikt voor dunne materialen als roestvast staal (RVS) en aluminium. Daarnaast past Pro-Mos deze techniek toe bij staal en koper lassen. MIG lassen of MAG lassen, waarbij genoemde metalen met andere beschermende gassen worden gelast. Dit lasproces kenmerkt zich door de veelzijdigheid en snelheid. Als elektrode lassen de beste keuze blijkt te zijn voor uw plaatwerk, buizen of profielen, bent u eveneens verzekerd van een mooie lasnaad die de delen muurvast met elkaar verbindt.

Pro Mos diensten

RVS lasser
Laswerkzaamheden
Plaatwerk
Constructiewerk
Constructie bankwerk
Leidingwerk
RVS leidingwerk
RVS hekwerken
RVS leuningen
RVS materiaal RVS plaatwerk
RVS buizen
Lassen op locatie

Contact gegevens

Pro-Mos RVS Specialist
Industrieterrein 'Maaldrift'
Rijksstraatweg 62
2241 BW - Wassenaar
T: 070-51 707 37
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
09.00uur t/m 17.00uur

Zaterdag uitsluitend op afspraak

→ Locatie en route plannen

Pro-Mos staat voor

Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Uw idee staat centraal. Van daaruit werken we samen met u aan de beste oplossing, waarbij uiteraard ook het kostenaspect nauwgezet wordt bewaakt.

RVS Specialist

Pro-Mos is gespecialiseerd in het bewerken van RVS in de meest brede zin van het woord.

Website beheer www.mchl.nl